I Danmark er vi gode til at dyrke den skandinaviske stil i vores boligindretning. Det betyder, at mange af vores hjem er minimalistiske og ret sikre i deres stilmæssige udtryk. I mange tilfælde kan det hele dog godt gå hen og virke en smule poleret. Derfor er det blevet populært med kontraster, der skaber et råt brud i stilen og blander flere elementer, eller genrer om man vil.

Inspireret af den rå amerikanske loft style er særligt gulvet blevet et element, som vi bruger i en forening af det funktionelle og designmæssige. Her er det særligt gulvtyper som et epoxygulv, der vinder frem. Et Epoxygulv er en smule mere poleret end et betongulv, men stadig råt i sit udtryk, hvor der trækkes på referencer til det mere industrielle – og det er et perfekt sweet spot for rigtig mange boligejere!

Epoxygulvets fordele er fantastiske

Når man bestiller et epoxygulv, får man et glimrende designmæssigt modspil til det fine skandinaviske look. Gulvet har en ofte en mat overflade og et mere køligt feel, end man får det fra træ eller tæpper. Det er dog muligt at arbejde med farver og overgange samt glansen i sit epoxygulv, da gulvfirmaet ofte er i stand til at lægge det med det look, der tiltaler den enkelte boligejer. Desuden egner gulvet sig supergodt til at få lagt tæpper på sig. Mindre tæpper med mønstre eller farver træder virkelig i karakter, når de lægges på det flotte epoxy.

En af de store fordele ved gulvet er, at det er så nemt at have med at gøre. Epoxygulvet er holdbart – og med den hårde og glatte overflade, skal man naturligvis ikke bekymre sig om at spilde rødvin eller andet på gulvet. Selve rengøringen er også nem og helt ligetil. Det kræver blot en gulvmobbe og en spand med vand og et almindeligt universalrengøringsmiddel.

Som en sidste ting er det desuden værd at nævne, at gulvet er en relativ billig en af slagsen. Sammenlignet med f.eks. træ. Det gør det til et endnu mere oplagt valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *