Social og psykiske udfordringer kan have en stor indflydelse på hvordan man arbejder, hvor man kan få arbejde, og det kan i nogle tilfælde gøre det svært, at arbejde med forskellige typer arbejde, og dermed føre til arbejdsløshed. Dog betyder det ikke, at det ikke er muligt at få arbejde. Det gælder om, at finde ud af, hvad der fungere bedst for en selv, og få den hjælp og støtte, som er nødvendig. 

Det kan være du har haft nogle udfordringer, som har gjort det svært for dig at arbejde, men du vil gerne arbejde inden for digital markedsføring, men har ikke evnerne eller fået den støtte, som du måske står og mangler. Du kan finde kurser hos digital opkvalificering, som hjælper dig med at få de færdigheder, som du har brug for, men også gør det muligt for dig, at få tilpasset kurser til dig og dine behov. 

Kurser egnet til arbejdsløse og mennesker med sociale og psykiske udfordringer

Kurserne hos digital opkvalificering er egnet til mennesker, som har sociale og/eller psykiske udfordringer, og dermed har ført til arbejdsløshed. Det at kurserne har fokus på dette, betyder at de kan blive tilpasset til de forskellige behov, som du har brug for, uden problemer. Dette gør, at du får et sted hvor du kan læse fokuseret og behageligt uden bekymringer.

Et tolerant og inkluderende kursus

Måske har du svært ved at møde op i person, af forskellige grunde, og derfor gerne vil have muligheden for virtuel undervisning, så er dette også muligt. Du kan sidde derhjemme og deltage online, hvis dette er mere komfortabelt for dig.

Holdene på kurserne er relativt små, dette har de valgt, at gøre, for at kursisterne kan få den hjælp, som de har brug for, og dermed få udbytte af kurserne, og gøre at de de lærer er brugbart i fremtiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *