Hvis man sælger noget online, så vil man gerne have sendt det af sted hurtigst muligt, og man vil også gerne have, at det når frem til modtageren hurtigst muligt. I dag kan det dog generelt være svært at finde ud af, hvor man kan sende sine pakker, så de kommer hurtigst frem til modstanderen, også uden at det skal tage en krig.

En hurtig levering af en pakke, kan nemlig betyde alt for både en privatperson der ofte sælger eller en virksomhed, der gerne vil være hurtigere end sine konkurrenter. Men hvordan finder man egentlig ud af, hvordan man hurtigst muligt kan få sendt sin pakkepost fra A til B, også uden at det skal koste en formue.

Heldigvis er der mulighed for at sammenligne de forskellige priser på pakkepost-tjenester, ligesom man også kan sammenligne priserne på forskellige dagligvare. Her kommer pakke.dk ind i billedet, da det er Danmarks førende sammenligningstjeneste indenfor pakke transport.

Her er der mulighed for at sammenligne tjenester som blandt andet. GLS, DHL, Fedex, samt mange andre af de største pakketransportvirksomheder i Danmark.

Hvordan sammenligner man priserne?

Hvis du gerne vil finde den hurtigste og billigste løsning på at få sendt dine pakker, så klik ind på Pakke.dk og udfyld deres formular. Det er utrolig simpelt, og det tager mindre end et minut, og så vil du få tilbudt flere forskellige forslag.

Først skal du vælge hvor i landet pakken skal afhentes, og derefter skal du vælge hvor pakken skal leveres. Når du har valgt disse informationer, skal du vælge hvilken pakke, og størrelsen på pakken. Er det blot en helt almindelige pakke, så vælger du bare standardpakken, der har størrelsen 40 x 25 x 40cm.

Derefter skal du vælge vægten på den pakke, som du skal sende af sted, og så er det bare med at klikke på videre.

Nu vil hjemmesiden komme med mange forskellige forslag til, hvordan du bedst og billigst kan få transporteret din pakke fra det eneste sted til det andet. Tilbuddene rangeres efter pris, så du vil få det billigste tilbud først, og det dyreste til sidst. Samtidig vil der over prisen stå, hvor længe du kan forvente, at pakken er under levering.

De billigste priser er typisk mellem 1-2 arbejdsdage, men hvis du har brug for en garanti på, at pakken er der næste dag, så kan du vælge løsningen 1 arbejdsdag, som naturligvis koster lidt mere. Sidst men ikke mindst, så får du også en mulighed der hedder, at pakken er fremme samme dag. Denne løsning er dog i den ret dyre ende, og det skal virkelig være en vigtig pakke, hvis man skal betale de mere end 2.000 kroner, som dette koster.

Alt i alt virker servicen dog helt upåklageligt, og du informeres ned til mindste detalje om, hvordan det kommer til at foregå. Om pakken bliver hentet på din adresse, om du skal levere den hos en pakkecentral eller hvad du præcist skal foretage dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *