Zency er en sammenslutning af uddannede massører

Med mange års erfaring hos Zency er deres mission at bringe professionel massage til alle, uanset hvor de bor.
Nu har Zency besluttet at videreuddanne deres massører for at sikre, at deres kunder får den bedste service.
Alle massører vil gennemgå et træningsprogram, som er designet til at forbedre deres færdigheder og kompetencer. Programmet vil fokusere på at styrke deres viden om massage, så de kan tilbyde en mere personlig og effektiv massageoplevelse. Det vil også hjælpe massørerne med at forstå klientens behov bedre, så de kan tilpasse deres massage til den enkelte klient.
Zency er stolte af at kunne tilbyde denne videreuddannelse til deres massører, og de ser frem til at kunne give deres kunder en endnu bedre massageoplevelse.

Hvad kræver det for at være uddannet massør?

For at være uddannet massør hos Zency skal man have en grundlæggende viden om massage, herunder anatomi og fysiologi. Man skal også have en god forståelse af de forskellige massage teknikker og være i stand til at anvende dem korrekt. Endelig skal man have et godt kendskab til klientens behov og være i stand til at tilpasse massage til den enkelte klient.

Din garanti for en kvalificeret massage

Zency garanterer, at alle deres massører har gennemgået den nødvendige videreuddannelse og er kvalificerede til at udføre massage. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får en professionel og effektiv massageoplevelse. Derudover tilbyder Zency 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder at hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds med din massage. Ja så giver Zency en ny massage ved enten den samme eller en anden massør, af frit valg.

Zency har massører over hele landet, så du kan nemt finde en massør i nærheden af dig. Du kan finde massørerne på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om deres videreuddannelse og kvalifikationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *