Banken får i den grad kamp til stregen, da de mange online låneudbydere har indtaget markedet med favorable løsninger til forbrugerne, hvor bankerne slet ikke kan være med. Men hvad er det de vinder på, og hvorfor er det en god idé for dig at låne dine penge online? Det ser vi nærmere på her i artiklen, hvor vi går i dybden med låntypen hurtiglån.

Slip for at stille sikkerhed

Et hurtigt lån er kendt for en række ting, men en af de vigtigste er, at der ikke skal stilles sikkerhed for dit lånebeløb, hvilket ellers er udgangspunktet for bankerne. Her kommer du ikke langt, hvis ikke de kan få pant i dine aktiver, og de viser dig hurtigt ud igen, hvis der ikke er noget at komme efter.

Dermed bliver en stor del af den danske befolkning afvist, hvorfor de så vender snuden efter mulighederne online, hvor det ikke er et must. Det er typisk de yngre, som studerer eller lige er kommet i arbejde, der har problemer med at låne grundet det lave antal af aktiver. Med et hurtigt lån er situationen en anden, og der kan du næsten låne på baggrund af dit glatte ansigt, så længe du blot betaler tilbage. 

Få penge på din konto med det samme

Dette er naturligvis et hurtiglåns kendetegn og største styrke. Kort sagt skal du altså ikke vente længe på dine penge, og du har dem som udgangspunkt på dagen, hvor du ansøger, ellers har du dem i hvert fald dagen efter. Det er en styrke, som i den grad sætter bankerne under pres, fordi denne fleksibilitet giver lånetageren mulighed for at reagere på akutte situationer.

Så går din opvask, mobil, computer, fjernsyn eller andet i stykker pludseligt, kan du købe ind allerede dagen efter med dit hurtiglån, da det alt andet lige tager noget tid at få forsikringspengene ud. Desuden kan du godt droppe banken. Her skal du først igennem flere samtaler, og det kan være, at det først er flere dage ude i fremtiden, et møde kan komme i stand. 

Meget få krav

Der bliver ikke stillet mange krav til dig, nej, faktisk er der næsten ingen krav. Du skal minimum være fyldt 18 år, da det er alderen, hvor du må optage gæld. Derudover skal du have et NemID og have danske adresse samt bankkonto. Derudover skal du ikke være registreret i RKI- eller debitorregisteret, da nogle udbydere vil afvise dig på den baggrund. 

Vil du vide mere om hurtig lån eller finde et eksempel på en side, der nok skal guide dig på vej, så klik her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *