Mange vil gerne have noget særligt ud af år 2019, fordi der er en god mulighed for at skabe noget anderledes, når et nyt år starter. Det kunne eksempelvis handle om at rejse noget mere, og her skal vi kigge på, hvad der kunne være fedt at gøre i 2019, når det kommer til rejseplaner. 

Måske sidder du og læser dine daglige fodboldnyheder, og du lader dig inspirere af, hvor fantastisk det lyder at være til stede på dit favoritholds stadion i Liverpool. Det skal du også prøve, tænker du. Og hvis det er sådan, du har det, så er det bare med at springe ud i det, for i det nye år er der rig mulighed for at prøve en ny form for rejse, du måske længe har drømt om, men som du aldrig har fået gjort. 

Fodboldrejsen

Som kort omtalt før, så er fodboldrejsen noget, mange er ret vilde med. Det er da også ret nemt at forstå, når man hører folk fortælle om det sus, de fik, da de var en tur forbi deres yndlingsholds hjemmebane. Det kan også tænkes, at man ikke skal se sit favorithold, men at man egentlig bare gerne vil opleve stemningen, eksempelvis i den bedste engelske fodboldrække. 

Nogen vælger at lave en kombineret weekend, hvor de er i London i to-tre dage, og hvor de måske både ser en Premier League-kamp, ligesom de tager ind og ser en kamp i en af de lavere rækker, hvor stemningen er kendt for at være helt fantastisk og noget ganske særligt. 

Interrail

Er du fortsat ung, og har du aldrig prøvet det der med at tage en rygsæk på ryggen og rejse ud? Måske er interrail noget for dig, for man behøver bestemt ikke nødvendigvis at tage til Asien eller Sydamerika, blot fordi man gerne vil ud og opleve noget på egen hånd eller sammen med vennerne. 

Vores eget kontinent har nemlig voldsomt meget at byde på, og eksempelvis har mange danskere i de senere år opdaget noget fedt ved Balkan-landene, som jo også ligger i en relativt overkommelig afstand fra Danmark. 

Interrail er samtidig en virkelig billig måde at rejse på, fordi man blot køber en åben billet, som man i princippet kan bruge, som man har lyst til. Det er noget, mange nyder godt af, og det er i høj grad en måde, mange har haft deres livs ferier på. 

Fjerne lande

Du kan selvfølgelig også tage et spring helt væk fra ting, du kender, og så tage rygsækken med til Asien. For mange er dette et kontinent, hvor du oplever en enorm venlighed, meget anderledes kultur, fantastisk spændende mad, og generelt kommer du hjem med oplevelser for livet. 

Der er virkelig noget over at rejse i Asien, og så er det selvfølgelig også en fordel, at det ofte er rørende billigt. Selvfølgelig koster flybillet og andre former for transport, men generelt er det muligt at komme langt for relativt lidt, når man rejser på den måde i Asien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *