?Det er i sandhed et uheldigt øjeblik, den dag din trofaste bil begynder at fortælle dig den er havnet i problemer. Et af de største problemer med en bil med fejl og mangler er, at det er svært at overskue hvad det vil koste og om problemerne vil fortsætte alligevel efter reparationen. 

Vi kan med god samvittighed afsløre, at vi er specialister i, at opkøbe defekte biler, hvilket betyder at vi muligvis kan afhælpe dig med dit eventuelle problem. Så står du og vil sælge en bil med fejl og mangler, så er vi muligvis den rette samarbejdspartner for dig. Læs videre nedenfor for at finde ud af om det bedst kan betale sig at sælge din bil privat, eller om det er smartere at sælge til en forhandler.

De økonomiske perspektiver
Først og fremmest er det en god ide, at have et overblik over hvad det vil koste at sætte din bil i stand. For selvom en forhandler gerne vil købe en defekt bil, betyder det ikke at en privat køber vil. En privat køber har nemlig sværere ved, at gennemskue bilens værdi end forhandleren har. Når du så ved hvad istandsættelsen vil koste, kan du høre forhandleren hvad vedkommende vil give for bilen som den står før reparationen. Og på den måde kan du nogenlunde regne ud, om det bedst kan svare sig at sælge privat eller til en forhandler.

Det praktiske
På det pratiske område, er der ingen tvivl om at det er absolut nemmere at sælge bilen til en forhandler. For forhandleren tilbyder som regel både gratis afhentning samt afregning samme dag. Derudover klarer forhandleren al papirarbejde der er involveret i salget. Hvis du derimod gerne vil prøve kræfter med, at sælge en bil med fejl og mangler privat, skal du være klar til en lidt længere og hårdere kamp. For det første er det svært, at sælge en bil med fejl og mangler på det private marked. Købere bliver utrygge når en bil er defekt og betaler hellere ekstra for at slippe for den slags problemer. Så hvis du skal have success med at sælge på det private marked, er du næsten nødt til at få bilen repareret først. Dernæst skal den rengøres og der skal tages billeder samt skrives en annoncetekst. Når alt dette er klaret, kan du begynde at tage imode fremvisninger og prøvekørsler. Glem heller ikke, at mange køber ynder at forhandle om prisen, så det er en god ide at være bekvem på dette område.

Konklusion
Det er op til dig, at vurdere hvad er er bedst for dig. Skulle du vælge den “nemme” løsning, så står vi klar med åbne arme. Vi er specialister i opkøb af biler med fejl og mangler og vil meget gerne tilbyde en fair pris for din. Hvis vi bliver enige om prisen, tilbyder vi gratis afhentning af din bil og kontant afregning samme dag. Vi er også behjælpelig med finde en ny bil til dig, skulle du ønske det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *