Vi præsenterer her 10 fantastiske feriedestinationer, som er kendt fra film. Hvis du vil have en ferie fyldt med drama, romantik og eventyr, så er disse destinationer absolut værd at besøge. Få inspiration, pak kufferten og kom afsti-afsted på den perfekte ferie.

New York City, USA

Denne by er kendt for at være rammen om mange store film, herunder “Sex and the City” og “Ghostbusters”. New York City er en pulserende og spændende by, der tilbyder masser af seværdigheder og aktiviteter for enhver smag.

Tokyo, Japan

Tokyo har været hjemsted for mange film, herunder den Oscar-vindende “Lost in Translation”. Denne pulserende by er en spændende blanding af traditionel japansk kultur og moderne teknologi.

Paris, Frankrig

Paris er kendt som byen med kærlighed og er hjemsted for mange romantiske film, herunder “Before Sunrise” og “Midnight in Paris”. Byen har masser at byde på, herunder kunst, mode og gastronomi.

Island

Island er blevet filmet i mange store film, herunder “Interstellar” og “Game of Thrones”. Dette fantastiske land er kendt for sin naturlige skønhed og unikke landskaber.

Rom, Italien

Rom er blevet filmet i mange store film, herunder “Roman Holiday” og “The Great Beauty”. Byen er kendt for sin rige historie og kultur, og den er hjemsted for nogle af verdens mest imponerende arkitektur og kunst.

Bali, Indonesien

Bali har været hjemsted for mange film, herunder “Eat Pray Love” og “South Pacific”. Denne smukke ø er kendt for sine hvide sandstrande, klare blå vand og fantastiske solnedgange.

Sydney, Australien

Sydney er blevet filmet i mange store film, herunder “Finding Nemo” og “The Matrix”. Byen er kendt for sin smukke havnefront, berømte operahus og spændende natteliv.

Edinburgh, Skotland

Edinburgh er blevet filmet i mange store film, herunder “Harry Potter” og “Trainspotting”. Byen er kendt for sin imponerende middelalderlige arkitektur og rige kultur.

Marrakech, Marokko

Marrakech er blevet filmet i mange store film, herunder “Sex and the City 2” og “The Man Who Knew Too Much”. Byen er kendt for sin rige kultur, farverige basarer og fantastiske mad.

Queenstown, New Zealand

Queenstown er blevet filmet i mange store film, herunder “The Lord of the Rings” og “The Hobbit”. Byen er kendt for sine smukke bjerge og fantastiske udendørsaktiviteter, herunder skiløb og bungyjumping.

Disse 10 feriedestinationer er absolut værd at besøge, uanset om du er en filmfan eller bare ønsker at opleve nogle fantastiske steder rundt omkring i verden. Så hvad venter du på? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *