Er du træt af at skære tænder når du sover eller blot til hverdag og begynder det at blive et stort problem? Så er en bideskinne den helt rigtige løsning for dig.

Du kan opleve spændingshovedpine omkring kæbeleddet, hvilket kan medføre ømhed og træthed. Det er dog sjældent, at folk ved deres hovedpine skyldes at de skærer tænder, det er derfor vigtigt, at man bliver tjekket, hvis man oplever spændingshovedpine og hvis man skærer tænder.  

Ung og bideskinne

Der er rigtigt vigtigt, hvis man som ung skærer tænder, at man får en bideskinne i en tidlig alder. Du kan risikere at få ødelagte tænder som ældre, hvis det ikke er noget du får fikset som ung. Det vil sige, at du kan, sparer en masse penge som ældre, ved at få fikset dine tænder som ung, selvom det kan være en dyr fornøjelse at få anskaffet sig en bideskinne, da den skal laves af nogle, som har mange års erfaring som teknikker, så er det alle pengene værd, når du bliver ældre og ikke skal leve med konsekvensen af, ikke at have anskaffet dig en bideskinne. 

Problemer ved at skærer tænder

Oplever du problemer såsom hovedpine, stivhed i nakken, smerter i kæben, følelsen af ikke at være udhvilet om morgen, spændinger i nakken, isninger i tænderne og slid på tænderne – så kan en bideskinne være den helt rigtige løsning.

Tandlægerne Venge

Tandlægerne Venge står altid klar til at hjælpe dig med problemet, så du ikke skærer tænder mere. Behandlingen med bidskinne foregår over to behandlinger og din bideskinne bliver fremstillet af dygtige og professionelle teknikere. Du kan her læse meget mere om, hvordan Tandlægerne Venge arbejder med bidskinne, samt booke en tid, hvis du ønsker at få en bideskinne. Du kan også altid ringe til dem, hvis der opstår spørgsmål, de har åbent i alle hverdagene fra kl. 08:00. Læs meget mere om åbningstider inde på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *